Çatı Adayı CHP İçin Sürpriz Oldu

Muhalefetin köşk adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu oldu. Peki, Muhalefetin Isparta temsilcileri çatı adayı hakkında ne düşünüyor. CHP İl Başkanı Şenol, adayın sürpriz olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2014 11:14
Çatı Adayı CHP İçin Sürpriz Oldu

Muhalefetin çatı adayı olarak kamuoyuna lanse edilen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, özellikle CHP tabanında şok etkisi yarattı. CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, adayın kendileri için de sürpriz olduğunu belirterek “Adayın CHP ve MHP tarafından ortak belirlenmesi çok önemli. Ortak adayla çıkmanın önemini başından beri vurguluyoruz. Ancak, Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, kamuoyu tarafından çok tanınan bir isim değil. Parti içerisinde de daha önce hiç telaffuz edilmemiş bir isim” dedi.

Parti içerisinde sıklıkla Yılmaz Büyükerşen, Abdüllatif Şener, İlhan Kesici, Deniz Baykal gibi isimlerin telaffuz edildiğini hatırlatan Şenol, “İhsanoğlu ismi parti meclisinde konuşuldu mu bilmiyorum. Bizim için sürpriz oldu. Dürüst, nitelikli, laik bir yapısı olduğu yönünde yazılanlar çizilenler var. Ama AKP’ye yakın, CHP çizgisine uzak, Atatürkçü değil gibi yaklaşımlar da var. Parti içerisinde de tartışalacağa benziyor. Saadet Partisi, HEPAR ve BBP’nin de destek vereceği konuşuluyor. Bu da son derece önemli. Aday değişir mi, değişmez mi CHP tabanı nasıl bir tepki verir bilemiyorum. Biraz beklemek ve süreci izlemek gerekiyor” ifadelerini kullandı.www.ajans32.com

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum