Çatlasanız da Patlasanız da İktidarız

AK Parti Milletvekili Recep Özel, MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan'ın kendisi hakkında Kanal 32'de yaptığı açıklamaların "BİB"lendiğini söyleyerek, "bizim ağzımız onun ki gibi bozuk değlidir. Bize karşı küfür kullandı. Aynaya baskın kendisini görsün" de

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2015 13:50
Çatlasanız da Patlasanız da İktidarız

AK Parti Milletvekili Recep Özel, partisinin düzenlediği Binbirevler mitinginde konuştu. Özel, burada MHP'nin 1. sıra adayı Nuri Okutan'a yüklendi.

Özel;"Kendisi Kanal 32'de benim hakkımda açıklama yapmış. Konuşması"Bib"lenmiştir. Bizim ağzımız bozuk değildir. Bize karşı küfür kullandı. Aynaya baksın kendisini görsün. Biz edeb dolu bir liderin Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu'nun kadrosuyuz" dedi.

ÇATLASANIZ DA İKTİDARIZ
CHP'nin seçim kuruluna itirazı ile kendisine ait bilboardlarının kaldırıldığını söyleyen AK Parti Milletvekili Recep Özel, "Kaldırtabilir o kadar önemli değil ama biz milletin gönlünde yerettik. Bizi bilboardlardan kaldırsanız ne olacak. Milletin kalbinden gönlünden silemedikten sonra daha doğrusu siz o gönüllere giremedikten sonra biz daha bu ülkede uzun yıllar iktidarda kalacağız. Çatlasanız da patlasanız da iktidarda kalacağız. Bizim bu millete daha çok borcumuz var. Yolun daha başındayız" diye konuştu.



27 Mayıs ihtilalının yıl dönümünün olduğuna dikkatçeken Özel; "Rahmetli Menderes'imilli irade ile gelen bir başbakanı bu ülkenin siyasi geçmişi o askeri vesayeti bugün o CHP'nin o MHP'nin savunduğu fikirleri savunanlar Adnan Menderes'i asmışlardı. Biz Adnan Menderes'in de Özal'ın da, Erbakan'ın da izindeyiz yolundayız. Allah'a şükür memleket sevdalılarıydı. Memleketin ileri gitmesi için gecesini gündüzüne kattılar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum