Çavuşoğlu'nun Programı Belli Oldu

Yarın açılışı yapılacak olan Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MUSİAD) Isparta Şubesinin açılış törenine katılmak üzere Isparta'ya gelecek olan T.C. Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun programı belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2014 12:09
Çavuşoğlu'nun Programı Belli Oldu

Bu konuda yapılan açıklamaya göre, Bakan Çavuşoğlu ve MUSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın katılımı ile yarın saat 12.00 de Süleyman Demirel Bulvarı Damla apartmanında açılışı gerçekleştirilecek olan MUSİAD Isparta Şubesindeki hazırlıklarda tamamlanmış durumda. Açılış törenine katılacak olan Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yarın sabah saatlerinde geleceği İlimizde ilk olarak ziyaretlerde bulunacak.

Bakan Çavuşoğlu saat 10.00 da Vali Vahdettin Özkan'ı, saat 10.30 da Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ve saat 11.00 de ise ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret edecek.Bakan Çavuşoğlu öğleyin MUSİAD'ın açılışına katılacak ve Cuma na¬mazının ardından Barida Hotels'de gerçekleştirilecek olan MUSİAD Gala programına katılacak. Buradaki törende konuşmalar yapılacak, hediye takdimleri gerçekleştirilecek ve Dünya sipsi şampiyonlarının dinletisi de sunulacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.