Çekilin Önümüzden Başka İhsan İstemiyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsa Yalçın, İl Başkan Yardımcısı Atila Kurtul ve bazı yöneticiler Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2013 18:57
Çekilin Önümüzden Başka İhsan İstemiyoruz

Ziyarette şehrin gelişmesi, yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili olarak istişarelerde bulunuldu. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Isparta’nın geleceği noktasında planlamalar yapıyoruz. Bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı çalışmalardan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise “Kalp atış nabzımız hepimizin Isparta içindir” derken, son günlerde gündeme dair açıklamalar da yapıldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Başkanımızı yapılacak olan çalışmaların planlanması noktasında yoğun çalışmalarının olduğunu gördük ve bundan dolayı çok memnun olduk. Öncelikle hizmet etmeyi, Ispartalı hemşehrilerimizi memnun etmeyi, onların ihtiyaçlarını her an olsun modern çağın gereğini yerine getirmek anlamında ihtiyaçlarının tespit edilmesi, çağa ayak uyduracak bir Isparta, geleceğini planlamış bir Isparta noktasında bu gayretli çalışmalarını gördüğümüz zaman çok memnun oluyoruz.

Kimler ne derse desin, Isparta hizmete çok ihtiyacı olan, iktidar partisi tarafından özellikle hizmet noktasında 10 yıl 9 aydır geri bırakılmış bir ilin ihtiyaçlarını karşılama noktasında Başkanımızı büyük bir gayret içerisinde gördük.

Yine 30 Ağustos’ta yapmayı planladığımız programla alakalı da Isparta’nın her noktasında programa iştirak edilmesi ve sahiplenilmesi noktasında önemli görüyoruz. Bu hizmetlerin sahibi Ispartalı hemşehrilerimizdir. Cenab-ı Allah inşallah bu yolda bizlerin destekçisi olur. Biz Ispartalı hemşehrilerimiz için her şeyi ortaya koymaya hazırız.
Ispartalı hemşehrilerimizin bir noktada rahat olmalarını istiyoruz. Isparta’nın geleceği noktasında emin ellerde ve hazırlanmış mastır planlarıyla şu anda şehir geleceğe hazır durumda.

Bunların gerçekleştirilmesi noktasında bizlere engel olan insanların varlığını bilip, değerli hemşehrilerimizin Isparta Belediye Başkanımıza destek olmalarını bize en büyük güç, en büyük kaynak olarak görüyoruz. Yaptığı çalışmalardan ve önümüzdeki dönemde de yapacağı çalışmalarından dolayı da başarılar diliyoruz. Isparta adına yapılacak olan çalışmalarda da her zaman birlikte olduğumuzu bir kez daha buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

MHP İl ve İlçe yöneticilerinin hepsinin kalbinin Isparta için attığını ve bunu görmekten de mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, “Arkadaşlarımız belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri büyük bir heyecanla hem takip ediyorlar, hem de fikirlerini söylüyorlar. Böyle anlamlı, yararlı birlik ve beraberlik hayır getirir. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Kalp atışlarımız Isparta içindir” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ayrıca son günlerde iktidar partisine mensup kişilerce kendisine karşı yöneltilen eleştirilere de cevap verdi. Başkan Günaydın, son günlerde anket söylemlerinin ortada dolaştığını yine, ‘kof, kof’ atıyor şeklinde konuşmaların yapıldığını hatırlatarak şunları söyledi.

“Anlamsız, çirkin söylemler. Hizmet yapmasını bilmeyen insanlar bu şekilde konuşuyor. Ben kendilerini yürekleri yetiyorsa 30 Ağustos’ta açacak olduğumuz Dünya’nın en büyük kapasitesine sahip fabrikaların açılışına davet ediyorum. Bunu da Isparta’nın nabzını tutan, hizmetleri yakından takip eden MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ile açılışını yapıyoruz.

Sensin kof, kof. Bugüne kadar hizmet yapmayan insan böyle konuşursa kendi lakabını, kendi ismini bazı insanlar kendileri ortaya çıkarır. Bizim kalplerimiz Isparta’ya hizmet için atıyor. Isparta’nın geleceğini planlıyoruz, Isparta şu anda yürür hale gelmiştir. Belediyenin asli görevi olmadığı halde bu fabrikalar zinciri yapıldı. Bizler hizmet peşindeyiz, sizlerde boş sözlerle uğraşıyorsunuz.

Bunu halkın takdirine bırakıyorum, halkımız biliyor. Hizmet yapma olayını kaybetmiş, daha önce Isparta’yı yıkılmış, yok edilmiş, sıfır borçla teslim edilen belediye 150 trilyon lira borç batağına itilmiş hale getirdiniz. Halka zulüm yapmışsınız, belediyeyi zulümcü bir iktidar belediyesi haline getirmişsiniz. Biz ise zulümsüz bir muhalefet belediyesi olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Isparta’ya her konuda birlik ve bütünlük dahilinde hizmet yağmuru yapıyoruz. Isparta’yı altyapısıyla, asfaltıyla ve diğer yatırımlarıyla Türkiye’nin en iyi ili yapma hedefindeyiz.

Biz işimizle uğraşıyoruz, sizde kof, kof konuşun. Anketler yapın, bizim ankete ihtiyacımız yok. Bizim bir tek şeye ihtiyacımız var. Biz Isparta’ya en büyük hizmet nasıl verilir, biz bunu düşünüyoruz.

Isparta’ya hizmet açısından daha gür hizmetler gelecek. Biz kimseyle yarışmıyoruz, kendimizle yarışıyoruz. 8 ayda da bugüne kadar yapılan çalışmaların daha fazlasının yapılması için programlarımızı yapıyoruz. Boş laflarla Isparta’yı meşgul etmeye çalışıyorsunuz, ama yapamazsınız.

Sizleri temel atmalara, açılışlara davet ediyoruz, niye gelmiyorsunuz. Hizmetlerimize niye teşekkür etmiyorsunuz. Şurada bir karış yolu yapamıyorsunuz, bizi tenkit ediyorsunuz. Gidin hizmet yapın. İftiralarla uğraşmayın, Isparta halkı bunu görür, kimin kimi aldattığını görür ve cevabını verir. Çekilin önümüzden başka ihsan istemiyoruz.

30 Ağustos Türkün en büyük zafer bayramıdır. Bu zafer bayramı ile bu zaferleri bağdaştırıyoruz ve Isparta’nın da ikinci bir zafer bayramı olması açısından bu büyük fabrikalarımız başta olmak diğer yatırımlarımızın açılışına ve konsere Isparta halkımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum