Çekilişe Katılmak İçin Bu Hafta Son Şans

Çekilişe Katılmak İçin Bu Hafta Son Şans

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2016 14:36
Çekilişe Katılmak İçin Bu Hafta Son Şans

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen çekiliş kampanyasının finaline sayılı günler kaldı. Merakla beklenen kampanya için son katılım tarihi 14 Şubat Pazar. Bu tarihe kadar alışverişlerinizi yaparak alacağınız kuponlar ile sizde kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

28 Ağustos Cuma günü başlayan geleneksel kampanya ile alışverişlerini Iyaşpark’tan yapanlar, bir adet Fiat 500 X, 4 Adet Fiat yeni Linea, umre, oturma grubu, tatil, iphone 6 ve tablet gibi çeşitli hediyeler kazanma şansına sahip olacaklar. Kampanya bitiminde çekiliş töreni ise 21 Şubat 2016 tarihinde saat:15.00’te Iyaşpark AVM zemin katta noter huzurunda ve halka açık olarak yapılacak. Çekiliş sonuçları www.iyasparkavm.com internet sitesi, www.facebook.com/iyasparkavm facebook sayfasından yayınlanacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış “Düzenlemiş olduğumuz kampanyaya her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gösteren bölge halkına teşekkür ediyoruz. Bu yıl ki hedefimiz olan 300 bin kişi katılım sayısı hedefimize ulaşmış olmak bizleri mutlu etti. Kampanyamızın çekilişini izlemek üzere herkesi 21 Şubat Pazar günü Iyaşpark’a davet ediyoruz. Katılımcılarımıza bol şans diliyor ve hayırlı olması dileklerimizle merakla bizler de sonuçları bekliyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.