Çelebiler Otoparkının Betonu Dökülüyor

Çelebiler Otoparkının Betonu Dökülüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2015 15:46
Çelebiler Otoparkının Betonu Dökülüyor

Isparta Belediyesi tarafından Çelebiler Mahallesi Özel İdare eski Binası arkasındaki alanda yaptırılan otoparkın birinci kat betonu pazar günü döküldü. Başkan Günaydın, şehrin trafik ve otopark sorununu çözüme kavuşturmak amacıyla hafta sonu da çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini söyledi

Isparta Belediyesi tarafından yaptırılan Çelebiler Mahallesi Özel İdare eski Binası arkasındaki yer altı 4 katlı otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 3 bin 600 metrekare oturum alanına sahip olacak ve toplamda 14 bin 400 metrekare inşaat alanlı otoparkın birinci kat beton döküm çalışmalarına başlandı.

Hafta sonu olmasına karşın pazar günü beton döküm çalışmaları devam eden Çelebiler Otoparkının yanı sıra yine cumartesi günü de belediye önünde yapımı tamamlanan yer altı 3 katlı otoparkın çevre düzenlemeleri kapsamında giriş yollarının beton dökümü de tamamlandı.
Çelebiler Mahallesi Özel İdare eski Binası arkası yer altı 4 katlı otopark projesi 3.600 metrekare oturma alanında uygulanıyor. Çalışmalar kapsamında önceki aylarda hafriyat alımı tamamlanan ve fore kazıkları çakılan otoparkın şimdide ilk katından itibaren beton döküm çalışmalarına başlandı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, inşaat alanının toplam 14 bin 400 metrekareden oluştuğunu dile getirirken, otoparkta her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü projenin tamamlanmasının ardından otoparkın üstünün ise düzenlenerek meydan haline getirileceğini söyledi.

Isparta’da trafik ve buna bağlı olarak otopark sorununun bu dönemde çözüme kavuşacağını ifade eden Başkan Günaydın, otoparkların yapımının tamamlanmasıyla birlikte şehir içerisindeki caddelerin rahatlayacağını ve caddelerde otopark yasaklarının başlayacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum