Çelik’ten Emrespor’a Jest

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İşadamı İsmail Rüştü Çelik, Pazar günü iç sahada oynanacak Maltepespor maçı öncesinde Isparta Emrespor A.Ş.’li futbolcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. Çelik, “Bu maç hayati önem taşıyor .Maçı alın ehliyetl

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2013 15:35
Çelik’ten Emrespor’a Jest

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İşadamı İsmail Rüştü Çelik, Pazar günü iç sahada oynanacak Maltepespor maçı öncesinde Isparta Emrespor A.Ş.’li futbolcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. Çelik, “Bu maç hayati önem taşıyor .Maçı alın ehliyetler benden” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş.’de gözler Maltepespor maçına çevrildi. Kent büyüklerinin sırt döndüğü kırmızı-siyahlılara, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İşadamı İsmail Rüştü Çelik sahip çıktı. Çelik ve yönetiminde bulunan Emre Mahalleli İnşaat Mühendisi İbrahim Göçer ve Güçlü Kereste Sahibi Altıner Güç’de ziyarette hazır bulundu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İşadamı Çelik, Emrespor’un ligde zor günler geçirdiğini belirterek, “Geçtiğimiz yıl büyük bir başarıya imza atılarak profesyonel liglere çıkıldı. Bu Pazar günü Maltepespor’la çok kritik bir karşılaşma oynayacaksınız. Bu maçı aldıktan sonra ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyeceksiniz. Geçmişte Ispartaspor asbaşkanlığı görevinde de bulundum. Spora desteklerimiz oldu. Emrespor Isparta’nın takımıdır. Şirketlerimin yanı sıra sürücü kursu sahibiyim. Maçın alın ehliyetler benden. Desteğimiz sürecek” dedi.

İnşaat Mühendisi İbrahim Göçer ve Altıner Güç’de Isparta Emrespor’un tüm kentin gururu olduğunu belirterek, “Bizler Emre Mahalleyiz. Emrespor tüm şehrin takımıdır. Desteklenmesi şarttır” dediler.

Isparta Emrespor Teknik Sorumlusu Mesut Demiroviç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu hafta Maltepespor’la zorlu bir maç oynayacağız. Bu zorlu maç öncesinde bu ziyaret bizleri mutlu etti. İnşallah bu hafta kazanıp işi bitireceğiz” dedi.

Takım kaptanı Fatih Kemikler ise Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İşadamı Çelik’e teşekkür ederek, bu jestin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum