Çelikyürek Milli Takım Kampı’na Davet Edildi

Isparta Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Mevlüt Mert Çelikyürek Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 5.’si olma başarısını sağlayarak Güreş Milli Takımı kampına çağrıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2013 18:35
Çelikyürek Milli Takım Kampı’na Davet Edildi

Isparta Belediyespor Güreş Takımı sporcuları her gittikleri müsabakalardan derece elde etmeye devam ediyor. Gelen her başarılı sonuç sporcuların milli takım kamplarına çağrılmasına sebep oluyor.

Son olarak Yozgat’ta 18-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonada Isparta’yı, Belediyespor Güreş Takımı Sporcularından Mevlüt Mert Çelikyürek’te 50 kg’da temsil etti. 50 kg’da mindere çıkan Çelikyürek şampiyonadan 5.’likle ayrıldı.

Kulüp Başkanı Hüseyin Başlık, Güreş takımı olarak Isparta’yı her platformda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını dile getirirken, Kulüp Antrenörü Remzi Kurt’ta her müsabakaya büyük bir özveri ile hazırlandıklarını bunun meyvelerini de karşılaşmalarda aldıklarını söyledi. Kulüp Antrenörü Remzi Kurt, Yozgat’ta yapılan şampiyona sonrasında Mevlüt Mert Çelikyürek’in Yıldızlar Grekoromen Güreş Milli Takım Kampı’na çağrıldığını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.