Cem Adrian Barida'da Sahne Alacak

Farklı ses rengiyle dikkatleri üzerine çeken Cem Adrian, bugün Isparta'nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Barida'da sevenleri ile buluşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2014 13:49
Cem Adrian Barida'da Sahne Alacak

10 yıllık müzik kariyeri boyunca dinleyenlerinin karşısına hep "başka" çıkan Cem Adrian, yeni albüm ve en yer etmiş şarkılarıyla "bir performans sanatçısı" olmayı sürdürüyor. Son albümü "Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum" ile müzik dünyasına damga vuran ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Cem Adrian, bu akşam Barida Gül Balo Salonu'nda sevenleri ile bir araya gelecek.

Isparta'da düzenlenen etkinlikler ve organizasyonlarıyla gençlerin yakından takip ettiği Barida Hotel's, yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Bugün Saat 22.00'de sahne alacak olan ve sevenleriyle, "Tek Kişilik Aşk", "Bana Ne Yaptın", "Beni Affet Bu Gece" gibi popüler parçalarını seslendirecek olan Adrian'ın konserine yoğun ilginin olması bekleniyor.

Öte yandan satışı süren biletler, Safir Restaurant ve Barida Hotel's resepsiyonundan temin edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.