Cenaze Defininde Kaza 3 Yaralı

Yargıtay 2. Ceza Dairesi Üyesi ve eski Yargıtay Genel Sekreteri AydınBoşgelmez'in annesi Şükriye Boşgelmez'in cenaze töreninde, yolun karşısındaki mezarlığa geçen yayalara otomobil çarptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2014 15:36
Cenaze Defininde Kaza 3 Yaralı

Kazada, aralarındaYargıtay Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Karabıyık ve Yargıtay 1. Başkanlık Hakimi Kemal Dadak'ın da bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta Devlet Hastanesinde yaşamını yitiren ve Mekke Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınan Yargıtay 2. Ceza Dairesi Üyesi ve eski Yargıtay Genel SekreteriAydın Boşgelmez'in annesi Şükriye Boşgelmez'in cenazesi defnedilmek üzere Dere Mezarlığı'na götürüldü.

Yenice Mahallesi 117'nci Cadde'den yolun karşısındaki mezarlığa geçtikleri esnada, Bahri Uranlı'nın kullandığı 32 AF 488 plakalı araç, defin törenine yetişmek isteyen Yargıtay Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Karabıyık,Yargıtay 1. Başkanlık Hakimi Kemal Dadak ve Ankara'da esnaf olduğu öğrenilen Fatih Güven'e çarptı.

Kazada, kol ve bacaklarından hafif yaralanan Karabıyık ve Dadak ile başından yaralanan Fatih Güven ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.