Cenaze Töreni İçin Son Hazırlıkları Yerinde İnceledi

Isparta Valisi Vahdettin Özkan ve beraberindeki heyet cenaze töreni için son hazırlıkları yerinde inceledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2015 16:28
Cenaze Töreni İçin Son Hazırlıkları Yerinde İnceledi

Türkiye Cumhuriyetinin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Isparta İslamköy’de çalışmalar devam ediyor. Isparta Valisi Vahdettin Özkan İslamköy’de devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Dün Ankara’da vefat eden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Cumartesi günü memleketi İslamköy’de defnedilecek.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan ilk olarak İslamköy’de cenaze namazının kılınacağı Demirel Külliyesi ve Şehriban Hatun Camiinde incelemelerde bulundu.

Vali Özkan ardından 9. Cumhurbaşkanının defnedileceği Isparta ve İslamköy’ü tepeden gören Çalça tepesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ilgilerden bilgi aldı.

9. Cumhurbaşkanımızı kaybetmenin teessürü içindeyiz kendisine Allahtan rahmet ailesine ve Isparta halkına başsağlığı dileyen Vali Vahdettin Özkan, bütün kurumlarımızla Sayın Cumhurbaşkanımızın hem dini vecibe, hem örfi, hem de resmi törenin icrası için çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Vali Özkan; “Ankara’daki törenden sonra Isparta ve İslamköy’de alınacak tedbirler üzerinde bütün birimler olarak çalışıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın doğduğu yer İslamköy. Burada defnedilmesi ile ilgili ailenin talepleri doğrultusunda ve ilgili prosedürler çerçevesinde her kurum çalışmalarını sürdürüyor. Ankara’da ki törenin ardından Sayın Cumhurbaşkanımızın cenazesi Isparta’ya uçakla getirilecek, ailenin istediği doğrultusunda önce Süleyman Demirel Üniversitesine, ardından şehre elveda niteliğinde yapılacak bir turun ardından islamköy’e getirilecek. Cumartesi günü öğle namazına müteakip Şehriban Hatun Camiinde Kılınacak Cenaze namazının ardından Calca tepesinde defnedilecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum