Cenazeye Gidiyorlardı Ama...

Trafik Kazası: 4 Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2016 09:02
Cenazeye Gidiyorlardı Ama...

Yalvaç ilçesinden İl merkezine bir yakınlarınıncenazesine gitmek üzere kiralık oto ile yola çıktılar kazada yaralandılar

Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Kozluçay köyünden Isparta’yagitmek üzere kiralık otomobil ile yola çıkan 4 kişi kazada yaralandı. Kaza Isparta-Konyakarayolu Kozluçay kavşağına yakın bir noktada saat 18.00 sıralarında meydanageldi. Lastiği patlayan araç takla atarak yoldan çıktı. Kazada sürücü ilebirlikte 4 kişi yaralandı. Turgut Arı (53) yönetimindeki 07 EJE 14 plakalıkiralık otomobil sürücünün ifadesine göre ön lastiğin patlaması üzerine yoldançıkarak şarampole devrildi.

Kaza sonucunda araçta bulunan yolcular Recep Arı (38), Ömer Köse(52) ve Hüseyin Arı (51) yaralandılar.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine gelensağlık ekipleri yaralılara gerekli müdahaley yaptıktan sonra ambulanslarla Recep ve Turgut Arı’yı Yalvaç Devlet Hastanesi’ne, Ömer Köse ve Hüseyin Arı’yı Şarkikaraağaç Dr Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırdı.

Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu haber verildi. Kazayla ilgili soruşturmasürüyor.

Nurettin Arkan /Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.