Cenk Tosun Transferinin Perde Arkası

Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ile Beşiktaş arasındaki Cenk Tosun gerginliğinin perde arkası ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2014 14:30
Cenk Tosun Transferinin Perde Arkası

Gaziantepspor, Cenk'in transferine değil Orman'la çekilen fotoyo kızgın. Beşiktaş ise ön plana çıkan Önder Özen'e nazire yapmak için o kareyi çekmiş.

Beşiktaş'ın önceki gün deplasmanda 2-1 kazandığı maçın ardından açıklama yapan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Cenk Tosun'un Siyah-Beyazlılar'a transferine ilişkin "Yaptıkları hırsızlık. Bir de at hırsızı gibi poz vermişler. Fikret Orman utanmadan fotoğraf çektiriyor.

Gaziantep şehrine saygısızlık" diyerek sert çıktı. Başkan Orman, "Kimin neye benzediği tiplerimize bakılırsa daha net olarak görünür" dedi. "Dava açacağız" diye de ekledi.

TRANSFERLERDE HEP O VARDI
Kızıl'ın tepkisinin transferden çok basına yansıyan fotoğrafa olduğu öğrenildi. Cenk 1 milyon euroluk alacağını bıraktı. Beşiktaş da Antep'le süren bir mahkemeden dolayı söz konusu olan 400 bin euroyu ödemeyi taahhüt etti. Ancak, o poz Antep camiasında tepki aldı. Beşiktaş yönetiminin ise transferlerde öne çıkan futbol direktörü Önder Özen'e tepkili olduğu ve sadece Başkan Orman'la oyuncunun bulunduğu fotonun paylaşıldığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ ANTEP'E ÇEK VERMİŞ
Bu arada Beşiktaş'ın transfer öncesi Antep'e çek verdiği ve Antep yönetiminin kendilerine teşekkür ettiği de sızan haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.