Cephanelik Gibi…

Cephanelik Gibi…

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2018 16:05
Cephanelik Gibi…

İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, durdurduğu bir araçtan ve şahsın evinden çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirdi. 

H.B. isimli bir şahsın Konya Beyşehir’den getirdiği ruhsatsız silahları Isparta ve ilçelerinde satacağı bilgisini alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahsın arabasında ve evinde yaptığı aramada çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirdi.  

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışma neticesinde şüpheli H.B isimli şahıs Şarkikaraağaç Arak köyü mevkiinde kendine ait araç ile yakalandı. Adli makamlardan alınan arama kararı ile şüphelinin aracında ve Konya Beyşehir’de bulunan evinde yapılan arama sonucunda, (10) adet av tüfeği, (6) adet 9 mm çapında tabanca, (5) adet tabanca şarjörü, (5) adet 9 mm çapında fişek ve (1) adet sahte 200 TL para ele geçirildi.

Şüpheli H.B hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.