Cesaretiniz Varsa Bunu Tartışın!

Cesaretiniz Varsa Bunu Tartışın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2019 17:26
Cesaretiniz Varsa Bunu Tartışın!

MHP Seçim İletişim ve Yönetim Başkanı İzzettin Dikmen, siyasetin omurga, duruş istediğini ancak adayların bir gün söylediklerinin, ertesi gün söyledikleriyle uyuşmadığını dile getirdi.

Dikmen, işin ehline yani Yusuf Ziya Günaydın’a tevdi edilmesini istedi. Dikmen, AK Parti Milletvekili Uğur Gökgöz’ün ‘Isparta’nın 10 senesi boşa geçti’ sözlerine de cevap verdi.

Dikmen, “Size soruyorum, Dereboğazı yolu yapıldı mı? Hızlı tren yapıldı mı?, Burdur dostluk yapıldı mı?, daha önce garip gurabanın, fakir fukaranın seyahat edebildiği kara treni yitirdiler, getirdiler mi? Sayın Gökgöz doğru söylüyor, 10 senedir bu şehrin kayıplarını anlatmıştır.

Buradan Sayın Gökgöz’e sesleniyorum, 31 Mart akşamı aziz Isparta halkının teveccühü ile bu belediyeyi aldığımızda tekrar Isparta halkının hizmetinde olacak mı? İki, kazara bu çırak seçimi alırsa belediyeyi Recep Özel mi yönetecek, Gökgöz mü yönetecek, Şükrü Bey’mi yönetecek, yoksa iltisaklı olduğu güçler mi yönetecek?” sorularını yöneltti.

CESARETİNİZ VARSA ANKAPARK’TAKİ
YARATIKLARI TARTIŞIN
İzzettin Dikmen konuşmasında AK Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Uğur Gökgöz’e çağrıda bulundu. Dikmen, “Her fırsatta çağ açıp, çağ kapatan Sultan Fatih’in heykelini ucebe olarak nitelendiren, Cenab-ı Hakkın 99 ismi Esma-ül Hüsna’nın nakşedildiği üzüm maketini eleştiren bu arkadaşlar, dün Sayın Cumhurbaşkanımızın 400 milyon dolar harcanarak açılan Ankapark’taki kanguruları, canavarları, filleri eleştirme cesaretine sahipler mi? Buradan sesleniyorum Sayın Özel, Sayın Gökgöz cesaretiniz varsa Ankapark’taki yaratıkları tartışın” diye seslendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum