Cesedi Boğazı Kesilmiş Halde Bulundu

8 gündür kayıp olan mermer işçisi İsa Karaboğa'nın cesedi boğazı kesilmiş halde dere yatağında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2012 12:45
Cesedi Boğazı Kesilmiş Halde Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Isparta'da 8 gün önce çalıştığı mermer fabrikasından çıktıktan sonra kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan İsa Karaboğa'nın (30) cesedine ulaşıldı. Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekipleri, Karaboğa'nın son olarak İ.K. ve K.K. ile görüştüğünü belirledi. İki şüpheli Isparta"nın Gelendost ilçesinde gözaltına alındı. Karaboğa ile aynı fabrikada çalıştıkları ve bir süre önce işten ayrıldıkları öğrenilen İ.K. ve K.K.'nın ifadesinden yola çıkan polis, Köroğlu belinde evli ve bir çocuk babası Karaboğa'nın cansız bedenine ulaştı.

AİLESİ FACEBOOK SAYFASINDAN İLAN YAYINLAMIŞTI

İsa Karaboğa'nın ailesi kendisini facebook sayfasından aramaya başlamıştı. Karaboğa'ya ait sayfada kayıp ilanı yayınlayan aile ulaşılması durumunda haber verilmesini istemişti.

karabaga.jpg

KAR CESEDİ SAKLADI
Boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlenen Karaboğa'nın cesedinin bir süre önce dere yatağına atıldığı ve Yağan karla üzerinin kapandığı tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İsa Karaboğa'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Karaboğa'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesi tarafından Isparta'ya gönderildi. İ.K. ve K.K. ise Ağlasun İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi. Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum