Çeşitli Suçlardan Aranan 44 Kişi Yakalandı

Çeşitli Suçlardan Aranan 44 Kişi Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2019 11:45
Çeşitli Suçlardan Aranan 44 Kişi Yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince geçen hafta hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 44 şahıs yakalandı.

Yapılan açıklamada ise; aralarında; “Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” ve “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık”suçlarından toplamda 3 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan Y.Y, "Çekle İlgili Karşılıksızdır İşlemi Yapılmasına Sebebiyet Verme” suçundan 6 dosyadan toplamda 83.400 Adli Para Cezası ve 3 yıl hapis cezası ile aranan H.B.K, “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” , “Silahla Tehdit” ve “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından toplamda 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan S.Y. ile toplamda 44 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ