Cesur: “ Memleket Fırın Olmuş Yanıyor”

Cesur: “ Memleket Fırın Olmuş Yanıyor”

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2018 14:20
Cesur: “ Memleket Fırın Olmuş Yanıyor”

Yalvaç’ ziyaret eden İYİ parti milletvekili adayı Dr. Aylin Cesur: “bir zamanlar onüç belediyesi olan Yalvaç bir belediyeye düşürülerek ilçeler bazında beşinci sıraya indirildi” dedi. 

İYİ parti milletvekili adayı ve kurucu başkanı Mustafa Şimşek ve Dr. Aylin Cesur kendisini  Sücüllü’de bekleyen vatandaşlarla kucaklaşarak Sücüllü halkına bir saat süren brifing verdiler. 

Nüfusu 2000 altına düşen beldelerin giderek daha da fakirleştiğini belirten Sücüllü halkı elimizdeki itfaiye araçları cenaze araçları, iş makinelerinin ellerinden alındığına tepki gösterdiler.  Dr. Aylin Cesur’un vatandaşlara yaptığı moral konuşmasında şunlara yer verdi. “ben 9 Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel ile dağ köylerine kadar yaptığımız ziyaretlerde hep onun yanında oldum. Bu bölgenin sorunlarını çok iyi biliyorum. Biz buruya sorunları çözmeye geldik. Danışmanlarımız bunları bir bir not alıyor. Sayın Demirel Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden gelen kişilerin sorunlarının üstesinden gelmeye çalışmıştır. 65 aylığı yeşil kart sayın Demirel’in uygulamalarıdır. Bizler sosyal devletin ne olduğunu herkesten iyi biliyoruz. Buralara benim ilk ziyaretim değil. Bunun devamını getireceğiz. Yalvaç’ın Pazar esnafını Mustafa Şimşek ve İYİ parti yönetimiyle gezerek pazarcı  esnafının sorunlarını paylaşan Dr. Aylin Cesur üreticinin ve köylünün sorunlarını not alarak bunlara genel merkeze ulaştıracağını ve genel başkanları Meral Akşener ile paylaşacağını belirtti.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.