Cesurlar Hareketi’nde Çatlak!

Cesurlar Hareketi’nde Çatlak

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2018 16:54
Cesurlar Hareketi’nde Çatlak!

24 Haziran seçimlerinde liste başına Aylin Cesur’u yerleştiren İYİ Parti’de liste krizi baş gösterdi. Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in doktoru vizyonuyla propaganda yürüten Aylin Cesur’a parti tabanından ‘İthal Aday’ tepkileri yükseliyor.

“Isparta’ya Isparta’yı bilen vekil adayı” istediklerini kaydeden İYİ Parti tabanı, Aylin Cesur’u İslamköy’den başka bir yeri bilmemekle suçluyor. “Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in emaneti” ifadesine de tepki gösteren İYİ Partililer; “Sayın cumhurbaşkanımız Aylin Cesur hanımı ne zaman Isparta’ya emanet etti? Bir mirasın üzerine çöker gibi hareket etmek ne kadar doğru? Sayın Cesur, iyi bir siyasetçi, başarılı vizyonu olan bir isim olabilir ama Isparta’ya ne verebilecek?” ifadelerini kullandı.

Türkiye genelinde iyi bir ivmeyle siyaset sahnesine giren İYİ Parti’nin Isparta’da yaşadığı liste çatlağının seçim sonuçlarına nasıl yansıyacağı ise şimdilik merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum