Çetenin Başı Başbakan

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda savcıların hükümet hakkında toptan bir fezleke hazırlamaları gerektiğini savundu. Şenol, “Çetenin başı Başbakan Recep Tayip Erdoğan” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2013 15:54
Çetenin Başı Başbakan

CHP İl Başkanı Vedat Şenol Partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Şenol, “Böyle bir şey Çin’de olsaydı bakanlar intihar ederdi” dedi.

Başbakan Erdoğan’ı yolsuzlukların üstünü örtme çabası içerisinde olmakla suçlayan Şenol, “Isparta’da da Balaban dönemi yolsuzluklarının üzerini örttüler. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Bu yaşananlar Allah’ın AKP’ye tokadıdır” yorumunu yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un HAS Parti Genel Başkanı olduğu dönemde söylediği “Harun gibi geldiler, Karun gibi gidiyorlar” sözüne göndermede bulunan Şenol, “Harun gibi geldiler ama Karun gibi gidemeyecekler” dedi.

Şenol, “Sadece TOKİ ihalelerine baksanız neler çıkar. Nereye dokunsan pislik. Hırsız hükümet artık yerinde duramayacak. Çetenin başı da Başbakandır. Savcıların hükümet hakkında toptan bir fezleke hazırlaması daha uygun olur” şeklinde konuştu.

CHP'DEN HÜKÜMETE PANKARTLI DAVET haberi için tıklayın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum