Çetince Beldesinde Sel Zarara Yol Açtı

Yalvaç'a bağlı Çetince beldesinde etkili olan yağışın yol açtığı sel, beldede büyük ölçüde zarara neden oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2011 12:34
Çetince Beldesinde Sel Zarara Yol Açtı

Yalvaç'a bağlı Çetince beldesinde etkili olan yağışın yol açtığı sel, beldede büyük ölçüde zarara neden oldu.

Alınan bilgilere göre, cadde ve sokaklar sel altında kaldı. Beldedeki ilköğretim okulunun bahçe duvarı yıkıldı. Özellikle dağlardan inen yağmur suyunun beldede etkili olduğu, selin tarla ve bahçeler ile öteki ekili alanlarda zarara yol açtığı belirtildi.

Çetince Belediye Başkanı Arif Gürdal, sel yüzünden ortaya çıkan zararın giderilmesi ve yolların açılması için çalışmaların başlatıldığını ifade ederek, yaklaşık 45 dakika süren yağmurun kendisini ve belde halkını korkuttuğunu söyledi.

Çetince şu bilgiyi verdi: "Bir an herhalde kasabamız sel altında kalacak ve haritadan silinecek diye korktuk. Allah tekrarını ve daha kötüsünü göstermesin. Kasabamızda yollarımızın çoğu aşırı yağıştan bozuldu. Okulumuzun istinat duvarı göçtü. Bu ve buna benzer birtakım eksiklikler için belediyemizin imkanları ölçüsünde çalışmalara başladık. Ancak bizim gücümüzü çoktan aştı. Bu nedenle başta sayın Valimiz olmak üzere değerli büyüklerimizden yaralarımızın sarılması için destek bekliyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.