Çevre Tanzimi Başlıyor

Isparta Belediyesi’nin şirketlerinden BELMAŞ bünyesinde kurulumuna devam eden İzolasyon-Yalıtım ve Mikronize Tesisleri’nin yapımında sona gelindi. Fabrikaların üst çatı kaplamaları sürerken, çevre tanzimine de başlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2013 17:21
Çevre Tanzimi Başlıyor

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmalarda artık sona gelindiğini söylerken, fabrikaların kısa sürede deneme çalışmalarına geçeceğini dile getirdi.

Fabrikaların tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığına işaret eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çatı tasarımının da güneyden güneş alabilecek şekilde yapıldığını ifade etti.

Günaydın, “Fabrikalarımızın tamamlanmasında mutlu sona gidiyoruz. Önümüzdeki günlerde deneme üretimine başlıyoruz. Çatı ile birlikte fabrikamızın çevre tanzimini gerçekleştireceğiz, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yapacağız.

İzolasyon ve Mikronize tesisler en büyük kapasiteye sahip fabrikalar olacak ve saatte 15’er ton mal üretecek. Diğer yandan bimsblok fabrikamızda 3 vardiyaya başlıyor. Her üç fabrikamızda aynı anda çalışmalarına başlamış olacak.

İzolasyon ve Mikronize tesisleri için eleman yetiştirme ve eğitimler tamamlandı Bimsblok fabrikamızı 6 ayda tamamlamıştık. Bu tesislerimizi de 8 ayda bitiriyoruz. Bu fabrikalar 2 yılda bitirilemez deniliyordu” şeklinde konuşurken, fabrikaların Isparta’ya, Türkiye’ye ve Dünya’ya hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.