Çevre Yollarında Radar'la Ceza Uygulaması Başlıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü trafikte radikal kararlar ve uygulamalara imza atıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2012 11:06
Çevre Yollarında Radar'la Ceza Uygulaması Başlıyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Tarık Korucu, Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamda "Artık, mobese kameralarımızı trafikle ilgili kullanma kararı aldık. Mobeselerimiz Mimar Sinan, 6 Mart Atatürk Caddesi, 113 Cadde ve Cumhuriyet Caddesi ağırlıklı olmak üzere mümkün mertebe tüm caddelere yerleştireceğiz. Artık, ikinci sıraları mobese kameralarımızla fotoğraflayıp gerekirse kayda alıp cezai işlem uygulanacak" dedi.

Çevre Yollarında Radar'la Ceza Uygulaması Başlıyor

Bugünden itibaren SDÜ yolunda radar uygulamasına başladığını söyleyen İl Trafik Şube Müdürü Tarık Korucu; ilk etapta radar aracının gezici veya Çünür bölgesine kurulacağını hız sınırına uymayan sürücülere cezai işlem yapılacağını söyledi.

Bu konudaki çalışma hakkında bilgi veren Trafik Şube Müdürü Tarık Korucu, “Şehir içi hız limiti 50 km’dir. Fakat, çevre yolu diye adlandırdığımız müdürlüğümüzden SDÜ Kavşağı’na kadar olan yol, KOlçelik Kavşağı’ndan Migros istikameti, devamında Antalya yolu Sav kasabasına kadar olan yer şehir içi sorumluğunda bizim görev alanımızda. Buralarda gerekli görüşme ve yazışmalarımızı yaptık. Bir hafta içinde neticesini alacağız. Hız limitini 77’ye yani 70+ yüzde 10’luk obsiyonla 77’ye çıkarma konusunda başlattık. Sürücülerimizin, 77 km’yi aşmamalarını istiyoruz” dedi.

Bu uygulamanın 10 Nisan'dan sonda Isparta'daki tüm çevre yollarında da uygulanacağını belirten Korucu, sürücüleri hız limitlerine ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum