Çevre Yolu Yapımının Uzamasında Suçlu Kim?

Isparta Belediyesi Meclisi dün toplandı. Toplantıya MHP'li Meclis üyesi Metin Kaya'nın teklifleri damgasını vurdu. Kaya, çevre yolunda ki yol yapımının yılan hikayesine dönmesi nedeniyle, belediyenin rolünün ne olduğunun ortaya çıkartılması teklifi verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2012 13:01
Çevre Yolu Yapımının Uzamasında Suçlu Kim?

Isparta Belediyesinin Ağustos ayı ilk meclisi dün saat 15.00’da Başkan Günaydın’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ilk meclis öteki oturumların aksine çok sakin geçti.

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Tanışman dün yapılan belediye meclisi toplantısında Başkan Günaydın’a Hayvan Pazarı ve Kent Konseyi’nin ne zaman kurulacağına ilişkin sorular yöneltti.

Sorular üzerine görüşlerini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ramazan ayının girmesi ve işlerin yoğunluğundan dolayı bu iki konuyla ilgilenemediğinin altını çizerek, konuyla ilgilenenlerin bugünkü meclis toplantısında bilgi vermelerini istedi. Kendisinin de net bir bilgi sahibi olmadığını belirten Başkan Günaydın, bu çalışmaların bir an önce yapılmasını kendisinin de istediğini söyledi.

Toplam 14 maddenin görüşüldüğü mecliste gündemler komisyonlara havale edildi. Isparta Belediyesinin Ağustos ayı ilk meclisi dün saat 15.00’da Başkan Günaydın’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplam 14 maddenin görüşüldüğü mecliste gündemler komisyonlara havale edildi.

Isparta Belediyesi meclisinin Ağustos ayı ilk oturumunda yer alan belediye daire müdürlüklerinin çalışma yönetmeliklerinin hazırlanması teklifi, bütçe içi işletme kurulmasına ilişkin kararlar, Batıkent Mahallesine yapılması planlanan Gökkubbe, imar planı ile ilgili halihazır planın günün şartlarına göre yeniden yapılanması, imar planı tadilatlarının görüşülmesi, imar planı tadilatlarına yapılan itirazların görüşülmesi, cadde ve sokaklara isim verilmesinin görüşülmesi gibi konular çeşitli komisyonlara havale edilirken, meclisin ikinci oturumu bugün saat 15.00’da yeniden yapılacak. 

Çevre yollarında yapılan çalışmalarda belediyenin rolünü ne?

Gerçekleştirilen meclis toplantısına 3 gündem maddesi veren MHP’li belediye meclis üyesi Metin Kaya, çevre yollarında yapılan çalışmalarda belediyenin rolünün ne olduğunu, su aboneliklerinde ikiden fazla abonesi bulunanlarla ilgili abonelerin sorunları, belediye tarafından yapılması planlanan müzenin masrafının yüzde 40’ın 2012 belediye bütçesinden karşılanması son çıkan Kentsel Dönüşüm kanunu ile ilgili olarak belediye de yeni bir komisyonun kurulması şeklinde gündem maddelerini meclise sundu. Maddeleri gündeme alan Başkan Günaydın Salı günü yapılacak toplantıda konunun görüşüleceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum