Çevre Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü

Çevre Yolu Komando Kavşağında karşıdan karşıya geçmekte olan bir kadına önce Fransalı bir sürücünün kullandığı araç çarptı. Ardından gelen ikinci araç da kadını metrelerce sürükledi. Kazada genç kadın hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2012 13:31
Çevre Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü

Davraz Çevre Yolu Komanda Kavşağında Pazartesi günü akşam saatlerinde Antalya istikametine seyir halinde olan Fransalı sürücü Eric Pascal Martin, Çevre yoluna geldiği esnada dikkatsizlik sonucu karşıdan karşıya geçmekte olan 36 yaşındaki Ayşe Çetiner’e çarptı. Talihsiz kadın çarpmanın etkisiyle yola yığıldı. Ancak kaza bununla da sınırlı kalmadı. Fransız sürücünün ardından aynı güzergahta seyir halinde olan Tanju Erkan Çon’ın kullandığı 32 DR 484 plakalı araç da genç kadını metrelerce sürükledi. Sürücü Tanju Erkan Çan çevredeki vatandaşların uyarısıyla ancak durabildi. Ağır bir şekilde yaralanan Ayşe Çetiner, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan genç kadın yaşam mücadelesini daha fazla sürdüremedi. 36 yaşındaki Çetiner dün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kazaya karışan sürücülerin gözaltına alındığı ve adli makamlara teslim edildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum