Çevre Yolundaki Çalışmalar İsyan Ettirdi

Vatandaşlar Antalya Çevre Yolundaki çalışmaların yavaş gittiğini belirterek, hızlandırılmasını istiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2012 11:16
Çevre Yolundaki Çalışmalar İsyan Ettirdi

Sav Kasabasından Göltaş’a kadar olan 20 km.’lik yolun sıcak asfalt yapılması çalışmalarının uzaması nedeniyle vatandaşlar tepkili.

Özellikle Antalya Çevre Yolunun Sav Kasabası tarafındaki çalışmaların uzun sürmesi ve çalışmalar nedeniyle yolun bir bölümünün trafiğe kapatılması vatandaşları adeta perişan etti.

Vatandaşlar, çalışmaların daha hızlı sürmesi gerektiğini belirterek görüşlerini şöyle açıkladılar:

“Teknik olarak bilmiyoruz ama adeta kaplumbağa hızı ile ilerliyor çalışmalar. Bu tür hizmetler gerekli ama uzadığı takdirde adeta vatandaşa zulme dönüşüyor. Bir yer trafiğe kapatılıyor, vatandaş ne yapacağını şaşırıyor.

Bu işte sorumluluk kimde ise gereğini yapmalı. Müteahhit, Belediye veya Karayolları yetkilileri çalışmaların hızlanması için bir araya gelmeli ve çözüm bulmalı.

Oktay Petrol kavşağı olarak bilinen Antalya yolu kavşağı bu kadar uzun süre kapalı kalır mı? Kavşak uzun süre kapalı olunca, her açıdan trafik felç oluyor.

Nereye, nereden gidileceği belli değil, nereye gitseniz, yol kapalı, tıkalı. Kavşakta çalışma olacaksa, bir an evvel yapılır, trafiğe açılır. Trafiğe kapatılıyor, sonra vatandaşı düşünen yok.

Vatandaşlar bir yerde çalışma başlamasının korkar hale geldi. Uzun süreli çalışmalar nedeniyle hizmeti istemez hale geldik.”

Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise kavşak skandalı ile ilgili olarak hataların düzeltileceğini belirtirken, çalışmaların hızlandırılması ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Vatandaşlar Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir’in:”Bazı nimetlere kavuşmak için külfete katlanmak gerek” açıklamalarına tepki gösterdiler. Vatandaşlar:”Külfete katlanırız ama çalışmalar zulme dönüşmemeli” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum