Ceyhan: "Başkan Günaydın'a Günaydın Diyorum"

Ceyhan: "Başkan Günaydın'a Günaydın Diyorum"

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2018 17:10
Ceyhan: "Başkan Günaydın'a Günaydın Diyorum"

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, Isparta Davrazspor üzerinden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yüklendi. Başkan Günaydın’ın “Isparta Davrazspor’u önümüzdeki sene belediye bünyesine alacağım” çıkışını değerlendiren Ceyhan, “Sayın Günaydın’a günaydın demek lazım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, Kanal32’de yayınlanan Gülkent’te Bugün programında Isparta Davrazspor üzerinden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a ve iktidar partisi milletvekillerine yüklendi.

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, Isparta Davrazspor ile ilgili yaptığı değerlendirmelere; “Isparta’yı 3. ligden aldınız BAL ligine düşürdünüz. Her şeyi beceremediğiniz gibi bunu da beceremediniz. Bunu yapması gereken hem yerel iktidar hem de Türkiye’yi yönetenler. Ben geçtiğimiz günlerde yine bu ekranlardan Erzurumspor’u örnek verdim. İl Genel Meclisi Başkanı çıktı ‘Erzurum gibi yapacağım’ dedi. Isparta Davrazspor’u politikleştirdiler. AK Parti ve MHP’liler oturup yönetim oluşturuyorlar” ifadelerini kullandı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın katıldığı Ramazan programında ‘Davrazspor’un bu sene şampiyon olmaması halinde Isparta Davrazspor’u, Isparta Belediyespor yapacağım ve ilk senesinde şampiyon olacağız’ ifadelerini de değerlendiren CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, “Sayın Belediye Başkanı Günaydın’a günaydın demek lazım. Isparta Davrazspor bu sene şampiyon olmazsa belediye bünyesine alacakmış. 3 ay sonra belediye seçimleri olacak ve belediyeyi CHP kazanacak. İşte biz o zaman Isparta Davrazspor’u belediye bünyesine alacağız ve 4 yıl sonra süper lige çıkaracağız” dedi.

AK Parti Milletvekillerini de bu konuda beceriksizlikle suçlayan Ceyhan, “Hiçbir şey tesadüf değil. Bakın Alanyaspor’un başkanı Antalya milletvekilinin kardeşi. Bizim vekiller her konuda olduğu gibi bu konuda da beceriksiz. 6 tane başbakan çıkaran Isparta’nın BAL liginde olması ayıptır. Ama gençlerimizin içi rahat olsun. Bu bizim Isparta’ya borcumuz olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.