CEYO IYAŞ’ta Mağaza Açıyor

Kuruluşundan bugüne kadar üretmiş olduğu modellerle ayak sağlığı başta olmak üzere kalite, kullanım rahatlığı gibi konularda uzmanlığıyla tanınan bir marka olan CEYO Iyaş Park’ta mağaza açıyor.

Yayınlanma:
CEYO IYAŞ’ta Mağaza Açıyor

Her geçen gün yeni bir marka ve çeşitli yeniliklerle karşımıza çıkan Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi mağaza karmasına CEYO’yu da ekleyerek yoluna durmadan devam ediyor.

Terlik, sandalet ve ayakkabı üretimi yapan CEYO Türkiye genelinde 1500 yetkili perakende satıcı ve Türkiye’nin seçkin AVM ve Caddelerinde yer alan 41 Kurumsal mağazayla perakende sektöründe yer almaktadır.

Türkiye’nin tanınmış markaları arasında olmanın gururunu yıllar boyu taşımayı hedefleyen CEYO Iyaş Park’ta tüm bölge halkına hizmet verecek olmanın heyecanıyla açılış hazırlıklarını tamamlıyor. Mayıs ayının ikinci haftası açılmayı planlayan CEYO Iyaş Park AVM’de sizlere hizmet kalitesini sunacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.