CEYO’da Artık Iyaşpark’ta

Kuruluşundan bugüne kadar üretmiş olduğu modellerle ayak sağlığı başta olmak üzere kalite, kullanım rahatlığı gibi konularda uzmanlığıyla tanınan bir marka olan CEYO Store Iyaş Park’ta hizmet vermeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2013 18:24
CEYO’da Artık Iyaşpark’ta

Kurumsal bir ayakkabı ve terlik markası olan CEYO Iyaşpark’ta açtığı mağazasında sağlıklı, anatomik ürünlerini Isparta halkıyla buluşturuyor. Sandalet ve terlik dışında ayakkabı modelleriyle de iddialı olan CEYO Store mağazasında cocuk ürünleri ve dikişsiz hac-umre koleksiyonunu da bulabileceksiniz. Bunun yanı sıra firma, istediğiniz tüm modelleri bulma ve getirtme konusunda da garanti veriyor.

Terlik, sandalet ve ayakkabı üretimi yapan CEYO Türkiye genelinde 1500 yetkili perakende satıcı ve Türkiye’nin seçkin AVM ve Caddelerinde yer alan 41 Kurumsal mağazayla perakende sektöründe yer almaktadır. Türkiye’nin tanınmış markaları arasında olmanın gururunu yıllar boyu taşımayı hedefleyen CEYO 42. mağazası ile Iyaş Park’ta tüm bölge halkına hizmet verecek olmanın heyecanıyla açılış hazırlıklarını tamamladı. Evde, sokakta, plajda heryerde kullanabileceğiniz çeşitlilikte ürünleriyle CEYO Store Iyaş Park AVM’de sizlere hizmet kalitesini sunacak.

Her geçen gün yeni bir marka ve çeşitli yeniliklerle karşımıza çıkan Iyaş Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi mağaza karmasına CEYO’yu da ekleyerek yoluna durmadan devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.