Ceza Değil Lokum Yediler

Isparta Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Isparta Havaalanı yolunda trafik denetlemesi yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2014 14:41
Ceza Değil Lokum Yediler

Isparta Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, IspartaHavaalanı yolunda trafik denetlemesi yaptı. Bayram tatiline giden vatandaşlara uyarılarda bulunan ekipler, sürücülere gül lokumu ikramında bulunarak bayramlarını kutladı.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da yollarda araç trafiği yoğunlaştı. Bu da kazalara yol açan hız ihlali, hatalı sollama ve yorgun araç kullanma hatalarını arttırıyor. Artan kazaları ve ihlalleri önlemek amacıyla IspartaBölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri de yoğunlaşan trafikte, sürücüleri durdurarak bir dizi uyarılarda bulundu. Sürücülere trafik uyarıları ile ilgili broşür veren ekipler, ayrıca üzerinde yine uyarılar bulunan ve içinde gül lokumu olan küçük kutulardan da vatandaşlara ikram etti. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Hüseyin Çalhan, Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak sosyal bir proje olan 'hız yapma, bekleyenlerin kalbini yakma' sloganı ile insanları trafik kuralları konusunda bilinçlendirmek istediklerini kaydetti.

"HEP CEZA İÇİN DURDURULACAK
DEĞİLİZ YA BİR DE LOKUM YİYELİM"
Vatandaşlar da uygulamadan memnun kaldı. Bayram tatili için Afyon'dan geldiğini belirten sürücülerden Şemsettin Üleci, uygulamanın memnuniyet verici olduğunu söyledi. Burak Yıldırım isimli vatandaş ise uygulamanın güzel olduğunu ancak devamlı olmasının daha iyi olacağını kaydetti. Bayram tatili için yollara düşen Öz ailesinden Şükrü Öz, "Çok güzel bir uygulama. Çok memnun kaldık. Hep ceza için durdurulacak değiliz ya, bir de lokum yiyelim yani." şeklinde konuştu. Otobüsleri de denetleyen ekipler, tatil için otobüsle yolculuğu seçen vatandaşlara da yine hem uyarılarda bulundu, hem gül lokumu ikramı yapıldı, hem de Isparta İl Emniyet MüdürüCaner Erkin'in bayram mesajı yolculara iletildi. Otobüsle yolculuk yapan vatandaşlar da uygulamanın çok güzel olduğunu ve memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Bütün ekiplerin yola çıkan şoförlerin güvenli yolculuk yapmaları için hizmet ettiklerini aktaran Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü HakanAkça şunları söyledi: "Bu saat itibariyle yoğunluğu sizler de görüyorsunuz. Uyarılarımıza olumlu tepkilerle karşılaştık. Ayrıca Isparta'nın meşhur gül lokumundan ikram ettiğimizde bizim için de erken bir bayramlaşma oldu. Kendilerini de bir akrabamız bir anne babamız olarak görerek içten dileklerimizi ilettik. Tertemiz, kazasız belasız bir bayram geçirmek istiyoruz. İnanıyoruz ki bu konuda şoförlerimizin biraz daha duyarlı hale gelmesi hiçbir kaza bela olmadan bayramımızı geçirmemize vesile olacaktır."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.