Cezaevi Firarisi Yakalandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde hırsızlık yaptıktan sonra kaçan M.S isimli şahıs Eğirdir’de yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2013 17:28
Cezaevi Firarisi Yakalandı

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan bilgi sonucu yapılan araç kontrollerinde dur ihtarına uymayarak kaçan M.S isimli şahıs Eğirdir Otogarında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre 06.11.2013 günü (dün) saat: 16.00 sıralarında Konya istikametinden gelerek ilçemizden geçiş yapmakta olan 35 plakalı araç Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sanayi kavşağında şüphelenerek durdurulmak istenmiş, araç sürücüsü tüm uyarılara rağmen durmayarak kaçmaya çalışmıştır.

Şahsın kaçabileceği güzergâhta bulunan yol ve kavşaklarda önlem alan polis, Otogar kavşağını, tır ve araçlarla depolama yaparak yolu kapatmış, araç ile kaçamayacağını anlayan şüpheli şahıs araçtan inerek kaçmaya çalışırken Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince etkisiz hale getirilerek yakalanmıştır.

Eğirdir Emniyet Müdürlüğünde incelenen şahsın, Ö.Ş. sahte kimliğini kullandığı, ancak şahsın bir çok ayrı suçtan kaydı bulunan, 10 ayrı suçtan aranan M.S.(38) olduğu anlaşılmış aynı zamanda cezasını çekmekte olduğu cezaevinden 11 ay önce firar ettiği tespit edilmiştir.

Ayrıca M.S.’nin 06.11.2013 günü Beyşehir’de arkadaşları ile birlikte müşteri gibi girdikleri işyerinden, arkadaşları, işyeri sahibini oyalarken M.S.’nin işyeri sahibine ait içinde yaklaşık 8000TL değerinde döviz ve Türk Lirası bulunan cüzdanı çalarak kaçtığı anlaşılmıştır.

Beyşehir Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle irtibat kurularak şüpheli M.S. ele geçirilen araç ve çalıntı malzemeler ile birlikte Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden gelen görevli polis ekibine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ