Cezaevinde Organ Bağışı Eğitimi

Devlet Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Evrim Topuz, Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda organ ve doku nakilleriyle alakalı eğitim semineri düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2012 17:40
Cezaevinde Organ Bağışı Eğitimi

Etkinlik, yükümlüler tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, koordinatörlere hediye takdim edildi.

Isparta Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Evrim Topuz, E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda organ ve doku nakilleri ile ilgili seminer düzenledi.

Çok sayıda yükümlünün katıldığı etkinlikte, organ ve doku nakilleri konusunda duyarlı olunması gerektiğine dikkat çekilirken, katılımcılara bağış bekleyen hastalarla alakalı kısa filmler sunuldu.
Devlet Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Evrim Topuz’un yanı sıra Basın – Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Senem Coşgun’un da katıldığı sunumda ceza infaz kurumu yetkilileri de yer aldı.
Düzenlenen etkinlikte yükümlüler, organ bağışıyla ilgili çeşitli sorular sorarken, Devlet Hastanesi ekibi gösterilen ilgiden hayli memnun kaldı.

Öte yandan ceza infaz kurumu yetkilileri, eğitim sonrasında hemşireler Topuz ve Coşkun’a, yaptıkları çalışmalardan dolayı hediye takdim ederken, el emeği göz nuru sergilerini de gezdirme fırsatı buldular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.