Cezanın Ardından Bakın Kim Çıktı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın DOSB'ye yazdığı cezanın arkasından hangi kurum çıktı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2014 11:29
Cezanın Ardından Bakın Kim Çıktı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın DOSB'ye yazdığı cezanın arkasından Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin su işletmesi çıktı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün Deri OSB Arıtma Tesisi'nden yeterli deşarj yapılmadığı gerekçesiyle uygu­ladığı 40 bin TL'lik ceza Akdeniz'de manşet olduktan sonra Isparta gün­demine oturdu. DOSB Yönetimi, 40 bin TL'lik cezayı İdare Mahkemesi'ne taşımaya hazırlanırken, can çekişen dericilik sektörüne yeni bir darbe vuran cezanın nereden ve nasıl
kay­naklandığı da belli oldu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASAT’ın şikâyeti doğrultusunda Deri OSB'den arıtma numunesi alındığını söyledi.

ASAP’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Isparta Deri OSB'nin arıtmasını çalıştırmadığı yönünde şikayette bulunduğunu belirten Yavuz, "bakanlığımızdan bize verilen talimat doğrultusunda Deri OSB arıtmasından numune aldık.

Yetersiz deşarj tespit ettik ve ceza kestik. Numune almaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum