CHP Aday Adayları Görücüye Çıktı

CHP Aday Adayları Görücüye Çıktı / Tamam Gari!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2018 18:52
CHP Aday Adayları Görücüye Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayları görücüye çıktı. Kocetepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen tanıtım töreninde aday adayları 25 Haziran'da CHP'nin iktidar olacağını iddia ederek “Tamam Gari!” mesajı verdi.

CHP, Isparta milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenlendi. Kocetepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen tanıtım töreninde ilk olarak CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, konuştu. Kürkçü, "Demokrasini en iyi özelliği ülke sıkıntıya girdiğinde seçimlere gidilmesidir. Bugün ülkemiz her yönüyle sıkıntıya girdi Erken seçim kararı alındı. Biz hazırız. Demokrasi'de her şeye çare var. 24 Haziran seçimlerinden sonra güzel bir güne uyanacağımıza inanıyorum. Hem parlamento, hem de Cumhurbaşkanı değişikliğine inanıyorum" dedi.

YETTİ Mİ GARİ?
Milletvekili Aday Adayı Eyüp Ersoy, Türkiye'nin geldiği durumu bildiklerini belirterek," Elimizi taşın altına koymak için meydanlara çıkmak istedik. Sizlere soruyoruz. Yetti mi gari? Tamamı mı gari? Biz kişisel hırs makam sahibi olmak için aday olmuyoruz. Isparta'nın sorunlarını gündeme getirerek aktif bir vekillik yapmak için adayım. Yoksa Ankara'da oturarak vekillik yapmak niyetimiz yoktur" dedi.

100 BİN OY ALACAĞIZ
Geçen seçimlerde üçüncü sıra adayı olan Mustafa Ceyhan, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve milletvekillerine yüklendi. 100 bin oyla birinci parti olacaklarını söyledi. Ceyhan, " AK Parti İl Başkanı Osman Zabun 'Ben Isparta'yı o kadar seviyorum ki milletvekili aday adayı olmadım' diyor. Ey AK Parti İl Başkanı Senin 38 aday adayın Isparta'yı sevmediği için mi aday oldu” diye sordu.

İKTİDAR DEĞİŞMEZSE YAŞAMA ŞANSIMIZ YOK
Milletvekili Aday Adayı İsa Dinçtürk de "İnanılmaz kargaşa telaşı içindeler. Geriye dönüp bakıldığında 16 yıldır bu ülkeye verdiği zararın ve yaşanamaz bir Türkiye tablosu var. 25 Haziran'da bir iktidar değişikliğini yapmazsak yaşama şansımız yok. Açlık yoksulluk bu ülkede sıradan hale geldi. Bunları bitirmek bizim görevcimiz. Biz TC'nin kuruluşuna imza atmış partinin üyeleri olarak ciddi bir sorumluluğumuz var. Satılan kurumları geri alacağız. Bunları güçlü hale getirip Cumhuriyetin gerçek değerleri haline getireceğiz" dedi.

ISPARTA'DAN KOPMAYACAĞIM
CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, CHP İl Başkanlığı döneminde Türkiye çapında ve Isparta'da yapılan eylemlerde ön safta olduklarını söyledi. Şenol, "Dereboğazı eylemi yaptık. Isparta sivil toplumu eyleminin en güzel örneğiydi. Bunun dışında akil adamlar eylemi yaptık. Çelenk krizleri vardı. Türkiye çapında direnç gösterdik. Türkiye'de ön seçim yaptıran il başkanı olarak tarihe geçtik" dedi. İl başkanlığı görevinden sonra üç il yönetimi ile de aktif çalıştığını kaydeden Şenol, " Bugün Muharrem İnce partimizin Cumhurbaşkanı Adayı. Türkiye demokrasi'den uzaklaşmış durumda. Baskı ve korkular var. Hükümete karşı olan her kesime operasyon yapıyorlar. Buna karşı direnç noktası CHP'dir. CHP Türkiye'yi tek adam yönetiminden parlamenter sisteme götürecek partidir. Bunun için oluşan milli ittifakı bizim için Kuvayı Milliye ittifakıdır. Burada mücadele edecek dirençli, inançlı sokakta çalışan güçlü vekillere ihtiyacı var partimizin. Bu anlamda kendime güveniyorum. Örgütümle beraberim, Her zaman sizlerle iç içeyim. Seçildiğimde Isparta'dan kopmayacağım. Bunun sözünü veriyorum. Seçimden seçilme gelen, işi olmadığında ortadan kaybolan olmamalı. Önemli olan kaybettiğiniz anda ayağa kalkıp mücadeleye devam ediyorsanız o zaman bunu hak ediyorsunuz demektir. Örgütümün başını eğdirmeyeceğim " dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum