CHP Adaylarından Devr-i Isparta

CHP’nin efsane lakabıyla tanınan adayı Mühendis İrfan Bakır, son 3 günde 4 ilçedeki köyleri gezerek, halkla kucaklaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2015 12:45
CHP Adaylarından Devr-i Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi’nin efsane adayı Mühendis İrfan Bakır, yaptığı ilçe ve köy ziyaretlerini aralıksız şekilde sürdürüyor.

Son 4 günde Gelendost, Şarkikaraağaç, Sütçüler ve memleketi Yalvaç’ın Ayvalı, Gökçeali, Aşağıileyli, Misirli ve Hisarardı köylerini gezen efsane aday İrfan Bakır, gittiği yerlerde köylüler tarafındna sevgi seline tutuluyor.

Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’ndeki görevi süresince, halkın isteklerini doğrudan karşılayan ve her kesime karşı yardımseverliğiyle tanınan CHP’li Bakır, “Ben sizi tanıyorum, siz de beni tanıyorsunuz. Benim burada diğer partilerin milletvekilleri gibi başkalarının yaptığı icraatları bırakın, kendi yaptıklarımı bile söylememe gerek yok. Halkımız zaten benim önceki süreçte yaptığım çalışmaları çok iyi biliyor. Milletvekilliği görevine geldikten sonra daha önce olduğu gibi köylülerimizin tüm sorun ve sıkıntılarını çözeceğim. Gereken desteği vereceğinizden hiç şüphem yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.