CHP Belediye Başkan Adayını Resmen Açıkladı

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında yerel seçimlere hangi isimle gireceklerini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2013 14:17
CHP Belediye Başkan Adayını Resmen Açıkladı

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, partisinin il merkezinde gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Şenol, yerel seçimlerde CHP Belediye Başkan adayının SDÜ eski rektörlerinden Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı olacağını açıkladı.

Adayımızı belirlerken araştırmalar yaptık. Hem Merkezimizin hem de tabanımızın mutabakata vardığı bir isim. Özellikle esnaflar Lüftü beyi istedi. Kendisi ile yaptığımız istişarelerde de adaylığı kabul etti. YSK takvimine göre süreç işleyecek" ifadelerini kullandı.

Ancak daha önce CHP içerisinde yaşanan tartışmalarda adayın Isparta'yı yakından tanıyan, Isparta'da ikamet eden ve partide emeği geçen isimler arasından belirlenmesi yönünde bir tartışma yaşanmıştı. Önümüzdeki süreçte CHP'nin benzeri tartışmaları daha yüksek sesle yapması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum