CHP Çakmakçı'da Netleşti

CHP İl Başkanı Vedat Şenol Genel Merkez düzeyinde yaptıkları görüşme ve gelişmelerle ilgili bir açıklama yaptı. Seçimlere hazır olduklarını söyleyen Şenol, Belediye Başkan adayı ile ilgili de durumun net olduğunu kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2013 10:31
CHP Çakmakçı'da Netleşti

Şenol açıklamasında "“30 Temmuz 2013 Salı günü CHP Genel Merkezinde, Örgütlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı Adnan Keskin, Genel Sekreter Buhlin Tamaylıgil, Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Yerel Yönetimlerden sorumlu Gökhan Günaydın, Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta Milletvekili A. Haydar Öner, Isparta Sorumlu Milletvekili Mustafa Moroğlu, Sandıklardan Sorumlu Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ve Parti Meclisi üyesi Emel Yıldırım ile bir araya geldik. Bir buçuk saat süren toplantıda İl ve İlçelerin durumlarını gösteren dosyaları hepsine ayrı ayrı sunduk.

Tek tek tüm İlçelerin durumlarını sordular, hepsini ayrı ayrı ayrıntılı bir şekilde açıkladık. Merkez ilçe Belediye başkanlığı Aday Adayımız Prof. Mehmet Lütfi Çakmakçı konusunda herkes olumluydu. Diğer belirlenen İlçelerden Aksu, Yenişarbademli, Gönen, Keçiborlu Aday adayları da onaylandı. Diğer İlçelerde bayramdan sonra sürecin hızlanacağını anlattık.

Gayet verimli bir toplantı oldu. Isparta İl ve İlçe Örgütü olarak Seçimlerde aktif bir şekilde çalışarak hazırlandığımızı söyledik.

CHP Isparta’da seçimlere giren en iddialı ve en hazırlıklı partidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum