CHP Değişim ve Gelişim İçindedir

CHP Milletvekili İrfan Bakır'dan teşekkür mesajı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2015 11:39
CHP Değişim ve Gelişim İçindedir

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, mesajında "1 Kasım milletvekili genel seçimlerden çıkan sonuç, halkın kendi iradesidir ve buna hepimizin saygı duyması gerekir. Bu sonuç Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve bizlerin sorumluluğunu daha da ileriye taşımıştır" dedi.

Bakır, "Biz de bu sorumluluğun bilincinde olup hep birlikte dün olduğu gibi, bugün ve yarın da daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizde güçlü bir demokrasinin, sağlıklı işleyen bir hukukun ve adaletin olduğu bir düzen içerisinde yaşamak için bizler üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getireceğiz. Bu anlamda bizler kadar en az sizlere de görev düşmektedir, her bir yurttaşımız sorumluluklarının bilincinde olarak değerlerinin, haklarının savunucusu olabilmelidir. Isparta’ nın sorunlarına çözüm üretme noktasında da hem milletvekili seçilen arkadaşlarımızla, hem de sivil toplum örgütleri ve kurumlarımızla her koşulda bir araya gelmeye hazır olduğumu belirtmek isterim" diye konuştu.

CHP Milletvekili Bakır, "Bilinmelidir ki; Türkiye bu seçime olağanüstü koşullarda gitmiştir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu süreçte ortaya koyduğumuz politikaya ilişkin olumsuz hiçbir tepki ile karşılaşmadık. Sizlerin desteği ve önerileri ile CHP değişim ve gelişim içindedir ve bu devam edecektir. Bir an bile yorulmadan, yılmadan çalışmalarımıza, daha iyi bir demokrasi için, daha iyi bir hukuk sistemi ve adalet için, daha iyi bir Türkiye için devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Milletvekili Bakır, "Son olarak bu süreçte beni yalnız bırakmayan başta partililerime ,aileme, dostlarıma ve tüm Isparta’ lı hemşehrilerime teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.