CHP Eğirdir Seçim Bürosu Açıldı

CHP Isparta Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner ve Tanseli Çakmak, seçim bürosunun açılışı için Eğirdir’e gittiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2011 12:28
CHP Eğirdir Seçim Bürosu Açıldı

CHP Isparta Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner ve Tanseli Çakmak, seçim bürosunun açılışı için Eğirdir’e gittiler.

İlçe girişindeki Essan İşhanı’ndaki irtibat bürosunun açılışı partilerin yoğun ilgisine neden oldu.

Büronun iktidara hazırlık merkezi olduğunu söyleyen CHP Eğirdir İlçe Başkanı İzzet Özdamar’ın sözleri, CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan tarafından da destek gördü. Erdoğan, “Elbette her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı vardır. 12 Haziran’da aydınlık sabaha hem Isparta hem Türkiye ulaşacak. Bu iktidara yürüyüşte hazırlık büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ÖNER, GÖL KENARINA ATILAN ÇÖPLERİ HATIRLATTI
CHP Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner, Eğirdir’in 9 yıldır çok önemli sorunlar yaşadığını hatırlattı, iktidar olmaları halinde yapacaklarını anlattı. Öner, “Eğirdir Gölü, çok özenle korunması gereken bir göl olduğu halde, son dönemde çöp dahi dökülen bir göl haline geldi. Bir kıyısında çöp dökülürken, diğer kıyısında su içme gösterisi yapılan aldatmacaya, sahne olan bir göl. CHP iktidarında, bir yandan gölün berraklığı, duruluğu artacak, bir yandan da göl kıyısındaki insanlarımız daha huzurlu, daha mutlu olacaklar” dedi.

ÖNER, BAŞBAKAN ERDOĞAN’A YÜKLENDİ
Öner, ayrıca Başbakan Erdoğan’ın kişi başına düşen milli gelirin arttığı sözlerini de “yalan” olarak nitelendirdi. Öner, “Başbakan, 4 kişilik bir ailenin 40 nin doların üzerinde geliri olduğunu, söyleyebiliyor. Eğirdir ortalama gelir düzeyi olan bir ilçemiz. Kimin cebinde 10 bin dolar, hangi ailenin bütçesinde 40 bin dolar var. Yalanla, aldatmacayla gelinebilecek yere geldiler. 12 Haziran onlar için son durak olacak, yüce Türk Milleri için de kuylu bir başlangoç olacak” dedi.

Konuşmaların ardından, 12 Mayıs’ın hemşireler ve sağlık çalışanları günü olması nedeniyle seçim bürosunun açılışını Milletvekili Adayı Dr.Tanseli Çakmak yaptı.

Büroda el ele verilen mesajlar da çok anlamlıydı. El ele veren partililer, hep bir ağızdan iktidar çağrısı yaptılar.

Ardından pazarı gezen Öner ve Çakmak, renkli görüntüler sergilediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.