CHP Eğirdir'de Çekilmiyor

CHP Eğirdir'de Çekilmiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2019 10:47
CHP Eğirdir'de Çekilmiyor

Eğirdir’de İYİ Parti’nin Eczacı Tuba Karaca’yı aday göstermesinin ardından CHP’nin Eğirdir’de adayını çekeceği dedikoduları dolaşmaya başladı. CHP yönetimi iddialara sen noktayı kodu: Adayımızı çekmiyoruz!

İYİ Parti ve CHP’nin seçim ittifakı bazı ilçelerde gerçekleşti. Ancak, gözler Eğirdir’deydi. İYİ Parti’nin Eczacı Tuba Karaca’yı aday göstermesinin ardından, CHP’nin Eğirdir Adayı Emekli Albay Mehmet Kaş’ı çekeceği dedikoduları dolaşırken, CHP’den net açıklama geldi.

İlçe yönetimi toplanarak, İYİ Parti’nin seçimelre birlikte girelim yönündeki teklifini yeniden gözden geçirerek son noktayı koydu ve adayını çekmeme kararı aldı.

CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Emekli Albay Mehmet Kaş, “Partimizin ilgili organları gerekli bütün değerlendirmeleri yaptı. Adaylıktan çekilmemiz gibi bir durum söz konusu değil. Görünüşte İYİ Parti ama içerikte Demokrat Parti’yi desteklemiyoruz. Eğirdir için güzel hayallerimiz ve projelerimiz var. İnşallah 31 Mart akşamından başlayarak Eğirdir’de değişim ve gelişimin önünü açacağız. Ekibimizle birlikte çıktığımız bu yolda hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum