CHP Eğirdir’de Seçim Büroları Açtı

CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Adem Kayan, Eğirdir’de seçim irtibat bürosu açarak seçim çalışmalarını hızlandırdı. Aynı şekilde CHP Eğirdir İl Genel Meclisi 1. sıra Adayı Çay Köyü Muhtarı Musa Günel’in de Çay Köyünde Seçim Bürosu açıldı.

Yayınlanma:
CHP Eğirdir’de Seçim Büroları Açtı

CHP Seçim bürolarının açılışına CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, CHP Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan, CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman, CHP ilçe Başkanları, CHP Belde ve Belediye Başkan Adayları, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP Eğirdir İlçe Başkanı Fatih Akalın, “Halkımızın tam desteğini alarak Eğirdir’de belediyeyi kazanacağız. İl genel meclisinde ise Çay Köyü Muhtarı Musa Bey’i birinci sırada aday gösterdik. En az iki adayımızı il genel meclisine göndermeyi hedefliyoruz” dedi.

CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Adem Kayan ”Eğirdir’i kısa bir süre içinde doğasıyla, tarihiyle ve sosyal dokusuyla bir kent kültürüne kavuşturacağız. Eğirdir’in büyük kent olması için var gücümüzle çalışacağız. 50’ye yakın projelerimiz var ve bu projelerle çeşitli kaynaklar sağlayarak kentimizi zenginleştireceğiz” dedi.

CHP Eğirdir İl Genel Meclis Adayı Musa Günel, ”İnanıyorum ki Türkiye’ye güneş Eğirdir’den doğacaktır. Köylülerimizin ve vatandaşlarımızın sorunlarını en iyi şekilde dile getireceğim” Dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, “Isparta 30 Martta CHP İktidarını müjdeleyecek bir şehir konumuna gelmiştir. Tüm Isparta’da olduğu gibi Eğirdir’de de halkçı belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızın refahını arttıracağız. Biz Eğirdir’e büyük önem veriyoruz ve Adem Kayan’ın çok başarılı bir belediye başkanı olacağına inancımız tamdır. Artık AKP yerelde ve genelde çöküşe geçmiştir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerelde ve genelde iktidara koşar adımlarla gidiyoruz” dedi.

CHP Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan, “ Kadınlara en çok önem veren parti CHP’dir. Biz kadınlar olarak Adem Kayan’ın çok başarılı bir belediye başkanı olacağına inanıyoruz. İnaç ve güven bizlere başarıyı getirecektir. Eğirdir seçim büromuz tüm Eğirdir’e hayırlı olsun” dedi.

CHP Eğirdir İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız Güner, “ Eğirdir’in yenileşmeye ve modernleşmeye ihtiyacı vardır. Yeni bir Eğirdir için ellerimizi birleştirmeliyiz. Tüm gücümüzü Eğirdir’in geleceği için kullanmamız gerekmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.