CHP Hükümete Zamla Vurdu

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, son günlerde ardı ardına gelen zam haberlerini değerlendirdi. Şenol, AK Parti hükümetini hesabı kitabı tutturamamakla eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2012 12:55
CHP Hükümete Zamla Vurdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, ardı ardına gelen zam haberlerini değerlendirdi. AK Parti hükümetini sert bir dille eleştiren Şenol, “Yıllarca ekonomide başarı masalları anlatan AKP’nin maskesi düşmüştür” dedi.

Şenol, “Hükümet, hesabı kitabı tutturamayıp 2013 bütçesini hazırlayamaz duruma düşmüştür. Başbakanda zam talimatı verip beceriksizliğin faturasını vatandaşa kesmiştir” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Şenol, işsizliğin giderek arttığın ve artmaya devam edeceğini öngördüğü değerlendirmelerinde “Son dönemde ekonominin yavaşlaması nedeniyle zorlanan inşaat, otomotiv ve ulaştırma gibi sektörler satış ve üretimde daha da sıkıntı çekeceklerdir. Bu sektörler işçi çıkarmak zorunda kalacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum