CHP İl Başkanı Kürkçü: Artık Tamam İktidara Hazırız!

CHP İl Başkanı Kürkçü: Artık Tamam İktidara Hazırız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2018 13:20
CHP İl Başkanı Kürkçü: Artık Tamam İktidara Hazırız!

CHP Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü, partisinin hiç olmadığı kadar iktidara hazır olduğunu belirterek, “Türkiye’de CHP’nin günleri gelmiştir. Türkiye, 24 Haziran seçimlerinde kandırılanlardan, aldatılanlardan kurtulacaktır” dedi. Kürkçü, Partisinin yerel çalışmalarını da Demokrat’a anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Türkiye’de “CHP’nin günleri geldi” diyerek partisinin hiç olmadığı kadar iktidara hazır olduğunu kaydetti.

Kürkçü, Demokrat Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarda; “Partimiz aday listesini belirledi ve seçim çalışmalarına başladı. Adaylarımız üzerinden suni bir tartışma yaratarak partide huzurluk çıkarmak isteyenler elbette olacak. Ama CHP’nin bunlarla uğraşacak zamanı yok. Bizim tek bir gündemimiz var seçimler. CHP’nin tek bir hedefi var iktidar. Biz bu gündem ve hedefe kilitlendik. 4 adayımızda bilgi birikimiyle donanımıyla, siyasi tecrübeleriyle, genç ve dinamik yapılarıyla TBMM’de Isparta’mızı temsil etmek için kolları sıvadı. CHP’de liste tartışması olacak, o ona küsecek, o onun kuyusunu kazacak diye elini ovuşturanlar daha şimdiden hayal kırıklığına uğradı” dedi.

16 YILDIR YAPAMADIKLARINI VAAT EDİYOR
Geçtiğimiz AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı seçim beyannamesine de değinen Kürkçü; “Sayın Erdoğan AKP’nin çöküş beyannamesini açıkladı. 16 yıldır yapamadıklarını yeni ve süslü kelimelerle yeniden vaat ediyor. Zaten vaat edilen konulardan bir bölümü CHP projesi. Başkanlığını Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in yaptığı Plan ve Bütçe Komisyonuna CHP’nin önerdiği ve AKP tarafından reddedilen konular bugün AKP’nin seçim beyannamesinde. Bakın; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emniyet mensupları, öğretmenler ve Cem Evlerine ilişkin verdiği vaatler var. Erdoğan seçim beyannamesi konuşmasında, ‘Polislerimizin öğretmenlerimizin hemşirelerimizin din görevlilerimizin ve diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3600'e çıkaracağız. Buradaki adaletsizliği inşallah gidermiş oluyoruz’ dedi. Erdoğan, Cemevlerine ilişkin ise, ‘Cem Evlerine hukuki statü tanıyacağız’ ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın bu seçim vaatlerinin 2018 yılındaki Plan ve Bütçe Komisyonu’nda CHP tarafından teklif edildiği, ancak AKP tarafından reddedildiği ortaya çıktı. Yani, AKP’nin artık bu millet için önerebileceği bir projesi yok. Ekonomiyi düze çıkaracak bir planı yok” diye konuştu.

MİLLET ARTIK TAMAM DİYOR
İttifaklar konusuna da değinen Kürkçü, “Biz Millet İttifakı olarak CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti sık sık bir araya geliyor ve değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Bakın bu ittifak ülkede yaşanan siyasi gelişmelerin bir yansımasıdır. Millet artık ‘tamam’ diyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin mitinglerine bakın, bir çok engellemeye rağmen muhteşem mitingler yapılıyor. İnşallah 7 Haziran’da Isparta’da da Isparta’ya yakışır bir miting örgütlüyoruz” ifadelerini kullandı.

TRAFOLARA KEDİ SOKTURMAYACAĞIZ
Her seçimde önemli bir tartışma konusu olan sandık güvenliği ile ilgili de konuşan Kürkçü; “Bütün tedbirleri alıyoruz. Bin 21 sandıkta partimizin ve Millet İttifakının temsilcileri olacak. Müşahitlerimiz olacak. Her üyemiz hatta her vatandaş kendi bölgesindeki sandığa sahip çıkacak. Biz CHP olarak bu seçimde trafolara kedi sokturmayacağız” dedi.

İNCE 7 HAZİRAN’DA ISPARTA’DA
7 Haziran tarihinde Muharrem İnce’nin Ispartalılarla buluşacağını hatırlatan Kürkçü; “Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce, 7 Haziran Perşembe günü Saat 17:00’de Valilik önündeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Ispartalılarla buluşacak. Ben bütün hemşerilerimizi Sayın İnce’nin mitingine davet ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum