CHP İl Başkanı Merve Kuyu'ya Destek Verdi

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, parti üyesi Mimarlar Odası İl Temsilcilik Başkanı Yüksek Mimar Merve Kuyu’nun “Her partiden oy alırız” açıklamasına destek verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2011 13:59
CHP İl Başkanı Merve Kuyu'ya Destek Verdi

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, parti üyesi Mimarlar Odası İl Temsilcilik Başkanı Yüksek Mimar Merve Kuyu’nun “Her partiden oy alırız” açıklamasına destek verdi.

 

         CHP’nin kitle partisi olduğunu ve tüm siyasi partilerden oy alabileceğini iddia eden Erdoğan, “CHP olarak halkın partisiyiz. Kitle partisiyiz. Cumhuriyeti kuran bir siyasi partiyiz. O dönemde de farklı düşünen insanlar partimizde vardı. Bugünde Türkiye o noktadadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı A partili, B partili olan ama ülke menfaatlerini düşünen herkesle siyaset yaparız. Biz kurtuluş mücadelesi başlattık. Elbette tüm siyasi partilerden oy talebinde bulunacağız. Alacağımızı da biliyoruz. Sayın Merve Kuyu da bunu sizin aracılığınızla kamuoyuna bildirdi. Zaten diğer siyasiler de bunu yapmıyor mu?” dedi.

Akdeniz

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum