CHP İlçelerde de İddialı

CHP 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için ilçelerde de iddialı çalışıyor. İl başkanı Vedat Şenol ve yöneticilerle birlikte Uluborlu’da seçim bürosu açan CHP, Senirkent ilçe örgütünü de ziyaret ederek çalışmalara yön verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2014 13:46
CHP İlçelerde de İddialı

CHP yerel seçim çalışmaları kapsamında Uluborlu Gençlik Kolları Seçim Bürosu açılışına katıldı. Anonslarla ve konvoy eşliğinde şehir turu yapılıp Seçim Bürosuna geçen CHP’liler seçim bürosunu açarak çalışmalara hız verdi. Açılış konuşmasını yapan CHP Uluborlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ünal “Uluborlu’nun geleceğini gençler olarak kurmaya hazırız. Biz yalnızca seçimlerin kazanılması için değil gelecek nesiller için Uluborlu’yu hak ettiği belediyeciliğe kavuşturacağız” dedi.

CHP Uluborlu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yetgin “Biz gençlere inanıyoruz ve gençlerimize her zaman önem veriyoruz. Yüce Atatürk Cumhuriyetimizi gençlerimize emanet etmiştir. Uluborlu’yu gençlik eliyle güzelleştireceğiz. Gençlik Kollarımızın Seçim Bürosu hayırlı olsun” dedi.
CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman “Uluborlu’da gençlik kollarımızın güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum.

Genç arkadaşlarımızın canı gönülden çalışmaları bizi çok umutlandırmıştır. Uluborlu’daki güzel seçim havasından görüyorum ki; Uluborlu’nun manevi gücüyle yerelde iktidar olacağız. Isparta’nın kazanacağı ivme ile tüm Türkiye’de aydınlık günlere ulaşacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İKTİDARIN SONU GELDİ
CHP Isparta İl Örgütü, yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Senirkent İlçe Örgütünü ziyaret etti. CHP Senirkent ilçe Örgütü ziyaretinde önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol önemli açıklamalarda bulundu.

Vedat Şenol, “ Genel gidişata baktığımızda AKP iktidarının yavaş yavaş sona erdiğini görmekteyiz. 11 yıldır iktidarda olan AKP, Türkiye’yi kaosa sürüklemiştir. Bu kaostan kurulmanın tek yolu iktidar değişimidir. CHP iktidarının yaklaştığını hissediyoruz. Bu nedenle tüm yurttaşlarımızın oylarına talibiz. CHP iktidarında herkes için eşitlik ve adalet sağlanacak, yargı bağımsızlığı kesinlikle korunacaktır. Bunu her yerde gönül rahatlığıyla söylüyorum. Yerel Seçim sonuçları, erken bir Genel Seçimi zorlayacaktır. Biz her türlü olasılığa karşı hazırlıklıyız” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum