CHP Isparta’da Kabine Oluşturdu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçtiğimiz hafta yapılan il kongresi ile Başkanlığa seçilen Vedat Şenol, birçok yeniliğe imza attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Haziran 2012 12:44
CHP Isparta’da Kabine Oluşturdu

Yapılan görev dağılımıyla, birçok yeni birim kuruldu.

İl Başkanlığını Vedat Şenol’un yaptığı CHP’de yeni kurulan birimler ve görev dağılımı şu şekilde: “İl Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılınçel, İl Sekreteri, Metin Çelebi, Sayman Kerim Dağ, Eğitim Sekreteri, Tahsin Zeynel, Bilişim Sorumlusu, İsa Dinçtürk, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldız, Sağlık ve Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılınçel, Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kazım Çoban, Kadından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Şerife Karakuş, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkanı Yardımcısı, Songül Ünal, Feray Selek, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımıcısı Mehmet Zengin, Hüseyin Avni Çamlı, Gençlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Büyüktuncer”

İl Başkanı Vedat Şenol: “Önümüzde yerel seçimler var. Çok çalışmamız gerekiyor. Isparta’nın ekonomik, sosyal ve siyasi sorunları var. Bu konuları hızla gündemimize alarak çözümün içerisinde olacağız” dedi. AKP hükümetinin milleti inim inim inlettiğini ileri süren Şenol, hükümetin özellikle Isparta’ya kaybettirdikleri noktasında takipte olacaklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.