CHP Keçiborlu’da Adayını Belirledi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol, yapılacak olacak yerel seçimler için Keçiborlu adaylarını belirlediklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2013 22:35
CHP Keçiborlu’da Adayını Belirledi

CHP Keçiborlu ilçe örgütünün düzenlemiş olduğu geniş tabanlı üye toplantısına katıldıklarını söyleyen Şenol, mevcut başkan Turgut Soykan’ı tekrar aday göstereceklerini belirtti.

Toplantıda konuşma yapan Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan, 2009’da yerel seçimlerde vaat ettikleri ve bugüne kadar yaptıklarını anlattı.

Düzenlenen toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Vedat Şenol ise, “Muhalif belediye olmasından dolayı müfettişlerin sık sık denetimine maruz kalmasına rağmen ve kısıtlı bütçesiyle bugüne kadar çok işler başardığı görüldü. Biz İl Örgütü olarak hizmetlerinden dolayı Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan’ı çok taktir ettiğimiz gibi Keçiborlu CHP’li parti üyelerinin ve Keçiborlu halkının da taktir ettiğini gördük.

Bu nedenledir ki önümüzdeki yerel seçimler için tekrar aday adaylığını açıklayan Turgut Soykan’ı tüm örgüt yöneticileri olarak memnuniyetle kabul ettik. Keçiborlu’da belediye başkanlığı için Turgut Soykan dışında aday adayı çıkmadı.Görüş birliğiyle Turgut Soykan’ın aday adaylığına karar verildi.

Bundan sonraki çalışmalarında ve önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar kazanacağına olan inancımızla kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.