CHP Merkez İlçe'de Kongreye Doğru...

CHP Merkez İlçe'de Kongreye Doğru...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2015 17:14
CHP Merkez İlçe'de Kongreye Doğru...

Cumhuriyet Halk Partisi'nde merkez ilçe kongresine doğru geri sayım başlarken, Merkez İlçe Başkanlığına aday olan isimlerde adaylık açıklamalarına başladı.

CHP Merkez ilçede 6 Aralık'ta yapılacak olan kongrede adaylığını açıklayan ilk isim partinin uzun yıllar çeşitli kademelerinde görev alan ve Kent Konseyi'nde CHP'yi temsil eden Mustafa Yıldız oldu.

Yıldız partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında "Ispartalı olarak siyasi hayatının farklı dönemlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev aldığını belirten Yıldız, ‘’Bugün de Merkez İlçe Kongresi için adaylığımı açıklıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı seçilmem durumunda ilimizde birleştirici, bütünleştirici ve yapıcı bir üslup ile Isparta’nın sorunları ile ilgileneceğime, parti politikamız ve partililerimizin talepleri doğrultusunda Ispartalılara daha mutlu bir gelecek sağlamak adına hizmet edeceğime söz veriyorum. Bu süreçte kadrolarımızın gençleşmesi, parti organlarında gençlerin söz sahibi olması daha çok kadının parti çalışmalarına gönüllü olarak katılması ve partide söz sahibi olması için elimden gelen her desteği vereceğimi de bu seviyle beyan ediyorum. Bugüne kadar birlikte çalıştığımız tüm il ve ilçe yöneticisi arkadaşlarıma teşekkür eder, Merkez İlçe Başkan adaylığı sürecindeki çalışmalarımızda da aynı birliktelik ve uyum içinde çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim’’ dedi.

EŞİT MESAFEDEYİM
Diğer taraftan seçimlerde aday olacak tüm adaylara mesaj veren Başkan Demirkol, ‘’He zaman söylüyorum; Parti içi demokrasiyi en iyi işleten partilerden biriyiz. Her CHP’linin her makama aday olma hakkı vardır. Bunu kimse engelleyemez. İl Başkanı ve Yönetimi olarak her adayımıza eşit mesafedeyiz. Başka adaylığını açıklamak isteyen arkadaşımız varsa onunla da kürsüye çıkar, eşlik ederim’’ şeklinde konuştu.

ÜZÜMCÜ YENİDEN ADAY DEĞİL
Merkez İlçe Kongresinde yeniden aday olmayacağını açıklayan CHP Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü ise yeni seçilecek arkadaşlarına çağrıda bulundu. Üzümcü, ‘’Sevgili Parti üyemiz Mustafa Yıldız kardeşim adaylığını açıklıyor. Cesaretinden dolayı kutluyorum. Merkez İlçe olarak görevimiz; Üyeleriyle yasal kongre süreçlerini götürmek, heyecan ve albeni oluşturmak ve partinin yönetim kademelerini istekli ve zamanı olan arkadaşlarımızdan seçmek. Sayın Başkanım Senayi Beyin de söylediği gibi adaylığını açıklayacak olan arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Demokratik süreci CHP’nin büyümesi adına kullanmak zorundayız. Güven duymalıyız birbirimize. Yan yana durmalıyız ve büyütmeliyiz bu partiyi. Rekabet içerisinde sevgi ortamında bu düğünlerimizi gerçekleştirmeliyiz’’ ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.