“CHP Merkez İlçe’ye Kadın Eli Değecek!”

“CHP Merkez İlçe’ye Kadın Eli Değecek!”

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2019 13:32
“CHP Merkez İlçe’ye Kadın Eli Değecek!”

CHP’de devam eden kongre sürecinde Merkez İlçe Başkanlığı’na bir aday daha çıktı. Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldız, “CHP Merkez İlçe’ye Kadın Eli Değecek” diyerek aday olacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde devam eden kongre süreci partide harekete sebep oldu. Dün Av. Birtan Özgün Takmaz’ın adaylığını açıkladığı CHP Merkez İlçe’de bir aday daha çıktı.

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldız, Merkez İlçe Kongresinde başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde bir heyetle birlikte CHP Genel Merkezi’ne giden ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Yıldız, “Partimiz güzel bir kongre süreci yaşıyor. Demokrasinin yaşadığını görmek, demokrasiye gönül verenleri görmek umutlarımızı yeşertiyor. Kadının siyasette ve toplumsal yaşamda daha fazla yer alması, sorunların çözümüne bir adım daha yaklaşmak anlamına geliyor. Buradan hareketle merkez ilçe kongremizde aday olacağımı belirtmek istiyorum” dedi.

Yıldız, “Türkiye önemli bir sürece girdi. AKP’nin kan kaybettiği bir süreç yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlıklarında bunu gördük. Şimdi muhalefet olarak iktidar hedefini yükseltmenin günleri geldi. Hedefimiz net. CHP iktidarı. Bu anlamda adımlar atmak, muhalefet bayrağını ve iktidar hedefini yükseltmek için kollarımızı sıvadık. Partimize, üyelerimize, delegelerimize güveniyoruz. Biliyoruz ki onlar da bize güveniyor. Yolumuz açık olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.