CHP Mermer Ocaklarını Yerinde İnceledi

CHP Mermer Ocaklarını Yerinde İnceledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2020 15:11
CHP Mermer Ocaklarını Yerinde İnceledi

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ve beraberindeki heyet Sütçülerdeki mermer ocaklarında incelemelerde bulundu. Başkan Halıcı, “Daha temiz ve dikkatli çalışmak mümkün, bir yandan kazandırırken bir yandan da kaybettirmenin mantığı yok” dedi.

Sütçüler’de bulunan mermer ocağında yapılan çalışmalar, CHP Isparta İl Başkanlığı tarafından yerinde incelendi.
Türkiye mermer üretimi konusunda Dünyada çok önemli bir yere sahip. Ancak mermerin çıkarılması sırasında doğaya ciddi anlamda zarar veriliyor. Isparta’nın Sütçüler İlçesinde bulunan mermer ocağında da yapılan çalışmalar, çevresine zarar vermiş durumda. Konuyla ilgili CHP Isparta İl Başkanı Hikmet Yalım Halıcı ve il yöneticileri bölgeye giderek inceleme yaptı. Yapılan çalışmaları sosyal medya hesabından duyuran İl Başkanı Halıcı, bir açıklama yaparak incelemeyle ilgili bilgi verdi.

Bölgedeki çalışmaların daha dikkatli ve temiz yapılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Halıcı, “Sütçüler İlçemizde, il yöneticilerimizle beraber bölgedeki maden ocağının doğaya verdiği tahribatı yakından inceledik. Bölgedeki hemşehrilerimizle sohbet ederek konuyla ilgili düşüncelerini aldık. Çevre halkı molozlardan, tozdan ve hafriyat araçlarından şikayetçi. Tarım konusunda da şikayetleri var. Biz de bu şikayetleri gerekli yerlere ulaştıracağız. Daha temiz ve dikkatli çalışmak mümkün, bir yandan kazandırırken bir yandan da kaybettirmenin mantığı yok. Herkes aynı derecede kazanmalı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum